Musical-Lab

Houd jij van zingen, dansen en toneelspelen? Vind je het heerlijk om in de spotlights te staan? Of vind je dat juist doodeng, maar wil je daar verandering in brengen. Ben jij tussen de 6 en 75 jaar oud? Dan is Musical-Lab iets voor jou!

Bij  Musical-Lab leer je alle aspecten van het musicalvak. De combinatie van zang, dans en spel zorgt ervoor dat je jouw eigen talenten en sterke eigenschappen ontdekt. Naast de culturele en creatieve ontwikkeling, dragen de lessen dus ook bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zoals het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Wil jij jouw zang, dans en toneelspel naar een hoger niveau tillen?  En wil je graag mooie dingen maken voor klein en groot publiek? Kom de sterren van de hemel spelen en meld je aan voor ons Musical-Lab!  Ervaring is niet vereist, maar werklust en plezier natuurlijk wel! Aanmelden voor een proefles kan door een mailtje te sturen.

Het jaar is ingedeeld in 3 lesblokken. Elk blok wordt afgesloten met een optreden in of buiten het theater. Wil je instromen halverwege het schooljaar? Dat kan bij de start van elk nieuw blok (mits er nog plaats is in de lesgroep).

Zang
Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

Dans
Bij de dans ontwikkel je dansvaardigheid, train je jouw motoriek, coördinatie en presentatie en leg je een basis voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van je lichaam.

Spel
Binnen de spelopdrachten tijdens de dramalessen word je gestimuleerd je fantasie te gebruiken. Je leert hoe je een rol kunt spelen en je krijgt (basis)technieken die je kunt gebruiken om beter te gaan spelen.

Kijk voor meer informatie op: www.musical-lab.nl

Lesdag en -tijd

In overleg. Stuur een mail voor meer info over de mogelijkheden van een proefles!

Tarieven

Heb je vragen over de tarieven of wil je je inschrijven, stuur dan een mail.

Kijk ook op plancgoirle.nl of je in aanmerking komt voor het speciale kortingstarief.

Contact

Mail: info@janvanbesouw.nl