F-Fact Dance Company is dé nieuwe dansschool in Goirle! Jong, fris en vol ideeën voor de toekomst! De naam ‘F-Fact’ komt voort uit een paar minuten puzzelen met de letters van mijn eigen naam: de laatste 2 letters van mijn achternaam + de eerste 3 letters van mijn voornaam. Een beetje husselen en tadaa!

Als klein meisje ben ik begonnen met het volgen van balletlessen. Zo ontdekte ik de grootste passie van mijn leven! Inmiddels ben ik al 15 jaar dansdocente in de stijlen klassiek ballet, jazzdance, moderne dans, showdance en diverse kinderlessen. Elke les geef ik nog steeds met veel plezier en gedrevenheid. En wat kan ik genieten als ik mijn groepen zie stralen tijdens de lessen en op het podium! Dat gevoel wil ik nooit kwijt.

F-Fact Dance Company is ontstaan na het wegvallen van de lessen van Factorium Podiumkunsten in Goirle. In de mooie balletzaal van het Jan van Besouw geven wij van dinsdag t/m zaterdag lessen aan jong en oud!

Hopelijk tot ziens in één van onze lessen.

Cathelijne de Graaff

Eigenaresse F-Fact Dance Company

www.ffactdancecompany.nl

Kijk ook op plancgoirle.nl of je in aanmerking komt voor het speciale kortingstarief!

 

Lesdag en -tijd

In overleg. Stuur een mail voor meer info over de mogelijkheden van een proefles!

Tarieven

Heb je vragen over de tarieven of wil je je inschrijven, stuur dan een mail.

Contact:

Mail: info@janvanbesouw.nl

GOIRLE DANST DOOR!

Bekijk hieronder de 4 afleveringen van Goirle danst door! en schrijf je daarna snel in op de website van F-Fact Dance Company.

www.ffactdancecompany.nl