Zangschool Herma Timmer

Jan van Besouw > huisgenoten > Zangschool Herma Timmer

In 1997 ben ik in Nijmegen mijn Zangschool begonnen en vanaf die tijd geef ik individuele zanglessen en stemvorming in groepen. Daarnaast ben ik koordirigent van verschillende koren in Tilburg en omstreken. In de zanglessen leer je op een gezonde manier je stem te gebruiken en de eigenheid van je stem ontdekken. Geen enkele stem is hetzelfde en ik kies daarom ook voor oefeningen en methodes die aansluiten bij waar jij op dat moment staat. Meestal zoek ik repertoire dat de ontwikkeling van je stem ondersteund maar er is altijd ruimte voor een eigen inbreng. Plezier in het zingen staat centraal. Mijn opleiding heb ik gevolgd in de richting Klassieke Zang maar ik ben zeker ook thuis in Pop, Jazz en Musical.

Herma Timmer

zangdocent & koordirigent

PlanC-tarief

Deze les is ook beschikbaar met het PlanC-tarief. Lees meer op plancgoirle.nl.

Zangschool Herma Timmer