Zomerfilm | SPOT on Sunday | Joseph

  • Film
  • Musical

Beleef de succes musicals van SPOT! Theater nu eenmalig op het witte doek!

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat was de vierde musical van SPOT! Theater en wederom waren de zalen 5 keer uitverkocht.

Joseph, het verhaal
Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis.

In de gevangenis blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen.


BARBECUE
Kom gezellig met je vrienden of familie naar Spot on Sunday en sluit de middag af met een barbecue. Dubbel genieten! Extra bij te boeken (tot één week voor de film) wanneer je tickets bestelt via de website, telefonisch of aan de Theaterkassa.

Tickets