Zomerfilm | SPOT on Sunday | Jane Eyre

  • Film
  • Musical

Beleef de succesmusicals van SPOT! Theater nu eenmalig op het witte doek!

Na de successen van Petticoat & The Wiz haalde SPOT! Theater in haar 30e jubileumjaar de musical Jane Eyre naar Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Met deze musical won hoofdrolspeelster Janneke de Beer zelfs de Amateur Musicalaward in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol Drama.

Jane Eyre is een musical gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Charlotte Bronte. SPOT! Theater bracht deze musical van Broadway naar Nederland. Laat je meevoeren door dit meeslepend liefdesverhaal in de wereld van drama en kostuums.

Jane Eyre, het verhaal
Na een moeilijke jeugd komt Jane als gouvernante op Thornfield Hall om te zorgen voor de dochter van Edward Rochester. Jane staat op goede voet met haar leerlinge en kan het uitstekend vinden met het hoofd van de huishouding. Maar waar komt die demonische lach toch steeds vandaan? Haar baas Rochester behandelt Jane uiterst afstandelijk en cynisch. Desalniettemin groeit wederzijds respect die geleidelijk uitmondt in liefde. Als Edward uiteindelijk Jane ten huwelijk vraagt, stapelen de dramatische gebeurtenissen zich op.

Tickets Excl. fee