Zomerfilm | SPOT on Sunday | All Shook Up

  • Film
  • Musical

Beleef de succesmusicals van SPOT! Theater nu eenmalig op het witte doek!

In 2018 presenteerde SPOT! Theater alweer hun vijfde grote musical in Cultureel Centrum Jan van Besouw; All Shook Up! Dit keer geen 5 maar 6 shows en wederom waren die uitverkocht.

All Shook Up, het verhaal
All Shook Up vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Nathalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

In de voorstelling komen alle grootste hits van Elvis Presley voorbij. All Shook Up werd live begeleid door een 12-koppig orkest!


BARBECUE
Kom gezellig met je vrienden of familie naar Spot on Sunday en sluit de middag af met een barbecue. Dubbel genieten! Extra bij te boeken (tot één week voor de film) wanneer je tickets bestelt via de website, telefonisch of aan de Theaterkassa.

Tickets