Ukraine Liberation Orchestra olv Jeroen Weierink

za 14 januari 2023 | 18.30 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziek

Op zaterdag 14 januari organiseren de Vrienden van Jan van Besouw hun jaarlijkse gala. Dit jaar ontvangen zij het bijzondere concert van het Ukraine Liberation Orchestra (ULO). De klassieke klanken van het kamerorkest brengen warmte in de donkere dagen van het jaar en u kunt bij deze unieke gelegenheid aanwezig zijn!

Het orkest is het kamerorkest Ukraine Liberation Orchestra. Dit ULO bestaat volledig uit professionele Oekraïense musici die vanwege de oorlog hun land ontvlucht zijn.

Op initiatief van dirigent Jeroen Weierink heeft dit orkest zich geformeerd.

Het grootste gedeelte van de musici woont in een accommodatie in Deventer, speciaal voor vluchtelingen met een klassiek muzikale achtergrond (een project i.s.m. de Deventer Schouwburg).

In hun thuisland spelen de leden van ULO in de grote symfonie- en operaorkesten van Kiev, Kharkiv, Donesk en Dnjipro.

Het programma bevat een veelheid aan stijlen.

Solo-klarinettist Taras Skrypnikov zal u meenemen naar de wereld van de klezmer muziek. Hij zal o.a. de “Klezmersuite Gefilte Fisch” ten gehore brengen. De lyrische sopraan Maria Knihnytska zal het prachtige “Ave Maria” van Caccini zingen evenals aria’s uit Verdi’s Rigoletto.

 

 

Wilt u bij dit unieke concert aanwezig zijn? Dat kan!

Let op! De uitgave van tickets stopt op 5 januari om 23:59 uur!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Los ticket, incl. welkomstdrankje en amuse: € 37,50

Komt u met 2 personen, kies dan 2x het voordelige tarief ‘ticketpakketprijs voorstelling’ dan betaalt u totaal € 65,00!

Indien u met bv. 3 personen wilt komen, boek dan 1x de ticketpakketprijs en 1x een los ticket om de voordeligste prijs te krijgen.

 

Los VIP-ticket incl. welkomstdrankje, amuse, walking dinner en drankjes: € 100,00

Komt u met 2 personen, kies dan 2x het voordelige tarief ‘ticketpakketprijs incl. diner’ dan betaalt u totaal € 175,00!

Indien u met bv. 3 personen wilt komen, boek dan 1x de ticketpakketprijs en 1x een los ticket om de voordeligste prijs te krijgen.

 

Bent u Vriend van het Jan van Besouw? Kies dan in het bestelscherm voor de optie ‘Gebruik promotiecode’ en vul uw unieke code in, dan kunt u uw kaarten boeken. Let op, de uitgave van deze kaarten stopt ook op 5 januari om 23:59 uur!

 

 

Tickets Excl. fee