TOP Vrouwen [Try Out]

do 25 januari 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Komedie
  • Toneel

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor en avontuur? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, van de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen.

Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladiesnight!

Met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie!

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) zal komend seizoen in negen andere landen in première gaan, maar is nu ook te zien in Nederland!

 

CREDITS:

Productiemaatschappij: REP Entertainment

Producent: Rick Engelkes

Cast: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

Regie: Joep Onderdelinden

Vertaling: Jeremy Baker

Script: Peter Quilter

Tickets Excl. fee

Prijs: € 26,50