The BlueBirds | Great Big World

  • Muziek

Deze waanzinnige zangeressen en songwriters brengen een ode aan de vrouw!

In 2017 begonnen The BlueBirds als trio vanuit hun gezamenlijke liefde voor countrymuziek. Na een succesvolle eerste theatertour en reprise, komen ze nu terug met een tweede theatershow in een nieuwe vorm.

Vanaf 2021 worden The BlueBirds een vrouwencollectief, waarin artiesten Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste Birds. Ze schreven hun tweede album Great Big World (release oktober 2021) samen met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters zoals Janne Schra, Hadewych Minis, Yori Swart en Birgit Schuurman. Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Dit album snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld.

In intieme sfeer beleeft het publiek naast songs van het album Great Big World, ook klassiekers van o.a. Dolly Parton, the  Chicks en Kacey Musgraves. Liedjes van het goed ontvangen debuutalbum Sisters komen ook voorbij. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Bijzonder aan deze theatershow is de Special Guest. Elke avond worden Krystl en Rachèl Louise aangevuld door een vrouwelijke artiest die ook meewerkt aan het album, vanavond is dat Leonie Meijer!

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, verhalen en liefde voor muziek!

 

Producent: The BlueBirds Music

 

LET OP: DIT CONCERT STOND EERST GEPLAND IN DE AVOND MAAR IS VERPLAATST NAAR DE MIDDAG!! BEZOEKERS WORDEN ZSM GEINFORMEERD!

Tickets Excl. fee