TAGO | De Klokkenluider – De Musical

zo 01 mei
14.30 uur
Theaterzaal
  • Musical

LET OP: deze voorstelling stond eerst op 12 december 2021 gepland maar kon toen niet doorgaan ivm de Corona-maatregelen. Tickets blijven geldig, kaartkopers worden zsm geïnformeerd.

 

TAGO presenteert ‘De Klokkenluider’

Hoog boven de stad Parijs, in de imposante klokkentoren van de Notre Dame, woont de verlegen klokkenluider Quasimodo.

Parijs is de stad van de liefde, clochards, kunstenaars, prachtige eeuwenoude gebouwen én de woonplaats voor bewoners van diverse pluimage. Al eeuwenlang steekt de klokkentoren van de Notre Dame prominent boven de levendige stad Parijs uit. Voor Quasimodo is de klokkentoren een veilige plek, zijn thuis. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone Esmeralda jaagt zijn hoofd op hol en zet zijn wereld op zijn kop. Hij belandt in een avontuur vol intriges, moord en bedrog.

In december 2021 zet TAGO een eigen bewerking van “De klokkenluider van de Notre Dame” van Victor Hugo op de planken. Regisseur Sjors Wijers heeft het klassieke verhaal van de Klokkenluider bewerkt tot een moderne versie waarbij de sterke verhaallijn van het origineel overeind blijft. Muzikaal leider Bart de Graaff zorgt voor een juiste mix van pop, blues, jazz en klassieke muziek in combinatie met diverse musicalnummers. De prachtige en soms ontroerende liedteksten zijn door Yvonne Schoneveld-van Campenhout en Cristel Bekkers geschreven. Dit per gelegenheid begaafd schrijversduo heeft met hun liedteksten extra kwaliteit toevoegt aan De Klokkenluider. Paul Urbanus, inmiddels ‘huisvormgever’ van TAGO heeft zijn creatieve brein op volle toeren laten draaien om het publiek te laten genieten van zijn stijlvolle decors, kleding en geraffineerde belichting.

De entreeprijs van €19,50 is inclusief €1,- servicekosten per kaartje.

Adviesleeftijd: 12+

 

Maak uw zondag compleet en ga na de voorstelling gezellig dineren bij Restaurant Renzo. Bij de ‘buren’ van Jan van Besouw kunt u genieten van een driegangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,50 p.p.

Tickets

Normaal

Prijs: € 19,50

Extra

Theaterdiner bij Renzo
  • Prijs: € 29,50