Sterrin’s Reptielenreis

zo 13 februari 2022 | 15.30 uur | Theaterzaal
  • Jeugd & Familie
  • Special

UPDATE nav de persconferentie van 25-01-22: deze voorstelling GAAT DOOR! Kaartkopers ontvangen nog een mail over het verloop van de middag!

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 28 jaar een van de jongste reptielen-expert van Nederland.

Ze laat in de interactieve voorstelling ‘Sterrin’s Reptielenreis’ zien hoe bijzonder reptielen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij, in een unieke kleinschalige setting, leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. In Sterrin’s Reptielenreis neemt Sterrin kinderen en volwassenen mee op en bijzondere reis over de hele wereld. Tijdens de reis ontmoet je een aantal van Sterrin’s vrienden die lokaal geweldig werk doen voor de reptielen en de natuur; bijvoorbeeld de opvang van reuze schildpadden of het redden van de meest giftige slang ter wereld! Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

Sterrin Smalbrugge is cum laude afgestudeerd als ecoloog en herpetoloog. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Al toen ze nog een klein meisje was, snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar het theater! Sterrin wil hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.

Leeftijdsindicatie: 7+

Winactie!
Voor de grootste reptielen fans hebben wij een bijzondere winactie. Jullie kunnen namelijk kans maken op Het Grote Reptielen Boek van Sterrin zelf!

Wat moet je doen? Koop een of meerdere tickets voor de show. Maak je mooiste tekening van een reptiel en kom deze inleveren bij Cultureel Centrum Jan van Besouw. De winactie is verdeeld in twee leeftijdsgroepen: 7 t/m 10 jaar en 10+. Zo heeft iedereen de kans op het winnen van één van deze super leuke boeken. De winnaars worden bekend gemaakt bij de voorstelling!

Je kunt je tekening tot en met 11 februari in komen leveren. Hopelijk zien wij je binnenkort binnenlopen met je allermooiste reptielentekening!

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 17,50