Songs and Silences | OFFprojects

vr 29 september 2023 | 19.00 uur | Theaterzaal
  • Dans
  • Special

Songs and Silences is een nieuw, interdisciplinair en fascinerend werk van OFFprojects, het collectief van ex-NDT en Batsheva-dansers dat zich concentreert rond het werk van artistiek leider Amos Ben-Tal.

Songs and Silences neemt je via dans, muziek en tekst mee in een beleving waarbij verschillende zintuigen worden aangesproken en geprikkeld. Het is geen gebruikelijke avondvullende dansvoorstelling, maar een voorstelling die bestaat uit een aantal kortere werken. Drie uur lang herhalen de acht performers een serie danssolo’s, gedichten en gitaarwerken (door Amos live uitgevoerd), waardoor een hypnotiserend mozaïek ontstaat.

Beleef je eigen unieke versie van dit hypnotisch mozaïek van gedichten, dans en live muziek!

Wanneer je een ticket koopt, kies je je starttijd. Hoelang je blijft, bepaal je zelf (wij raden een bezoek van minstens 45-60 minuten aan). Op deze manier creëert iedere bezoeker een eigen, unieke ervaring. Zowel persoonlijk, als samen met elkaar. Songs and Silences nodigt je uit om met jezelf, ander publiek en de artiesten een reis aan te gaan op zoek naar nieuwe perspectieven.

Na het succes van Interval, wat voor een Zwaan voor beste dansproductie werd genomineerd, en PART, wat in de top 5 van Parools favoriete voorstellingen van 2022 belandde, is deze voorstelling opnieuw iets om naar uit te zien!

LET OP: de gesproken en gezongen teksten zijn in het Engels!

Tijdens deze unieke voorstelling zit je als publiek op het podium en wordt er om je heen gedanst. Op verschillende momenten komen er toeschouwers bij en gaan er weer weg. Een bijzondere ervaring en we zijn trots om deze productie te mogen ontvangen in Goirle!

Kies je tijdslot en koop je ticket! Klik HIER!

Een aantal tijdslots zijn al vol, om 20:00, 20:15 en 20:30 uur is op dit moment nog plek!

 

Over Amos Ben-Tal en OFFprojects

OFFprojects is een collectief dat op een out-of-the-box manier multidisciplinaire performances en installaties creëert met gebruik van dans, muziek, woord en beeld. De groep bestaat uit ex-dansers van Nederlands Dans Theater en Batsheva Ensemble die zich verzamelen rond het werk van choreograaf, musicus en schrijver Amos Ben-Tal.

Het compromisloze vakmanschap en kunstenaarschap van de groep, gecombineerd met experiment en conceptueel denken, heeft hun reputatie gevestigd als uitdagend en tegelijkertijd aantrekkelijk voor een breed publiek.

Wil je een voorproefje zien, bekijk dan de videotrailer:

 

Lees ook wat de Theaterkrant vond van de première tijdens CaDance Festival in Den Haag (maar let op: Spoiler-alert!!): https://www.theaterkrant.nl/recensie/songs-and-silences/offprojects-amos-ben-tal/ 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 16,50

ZIE OMSCHRIJVING