Senioren Goirle | Muziek & Romantiek, een gouden mix

vr 05 april 2024 | 14.00 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziektheater

Vereniging “De Gouden Mix” maakt theater vóór en vooral ook dóór senioren. In de afgelopen jaren heeft het gezelschap al diverse succesvolle producties op de planken gezet!

In ‘Muziek & Romantiek, een gouden mix’ staat een koor centraal, dat een nieuwe dirigent verwelkomt. Geleidelijk wordt duidelijk dat er een liefdesrelatie ontstaat tussen deze nieuwe dirigent en het tuttige, stijve en verlegen sopraantje. En zie wat liefde doet met een mens: dat sopraantje bloeit langzaam op vanwege de aandacht van de dirigent.

Aan het eind wordt aan twee leden, die hun gouden bruiloft vieren, een spetterend muzikaal optreden als cadeau aangeboden. De finale is een optreden met een potpourri van succesvolle zangnummers en een verrassende slotscène. Een show met veel bekende liedjes, die natuurlijk mogen worden meegezongen. De regie is in handen van de bekende Goirlese Anny Ketelaars met wie Ben Loonen bijgaand portret maakte.  

De kosten van deze middag bedragen voor de leden van Senioren Goirle 5 euro. Niet leden zijn natuurlijk ook welkom, maar betalen wel een hogere bijdrage van 10 euro.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar secretaris@seniorengoirle.nl , s.v.p. vermelden of u wel of geen lid bent. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de betaalwijze.

Wilt u graag naar de Gouden Mix, maar heeft u geen vervoer:  Mail dat dan even naar redactie@seniorengoirle.nl  en wij gaan op zoek naar een chauffeur om u te halen of te brengen!

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING