Senioren Goirle | Lezing: Slaapproblemen

ma 22 april 2024 | 14.00 uur | Lokaal 1010
  • Gastprogramma
  • Lezing

Pas als iemand niet goed slaapt, wordt duidelijk dat slapen niet zo vanzelfsprekend is als men vaak denkt. Veel mensen kampen met slaapproblemen en die problemen kunnen heel divers zijn van aard.

Iedereen heeft wel eens moeite met slapen of is overdag wel eens slaperig, vermoeid en daardoor prikkelbaar. Maar als de klachten lang aanhouden, kan er sprake zijn van een slaapstoornis. Aan een slaapstoornis kan een lichamelijk probleem ten grondslag liggen. Maar ook andere factoren kunnen een slaapstoornis veroorzaken. De gevolgen van een slaapstoornis voor iemands functioneren in het dagelijks leven verschillen per persoon. Het gebeurt regelmatig dat iemand zich niet bewust is van een mogelijk verband tussen klachten overdag en de kwaliteit van de slaap.

Piet Maandonks werkt als regie-slaapverpleegkundige bij het Centrum voor slaapgeneeskunde van de Stichting Kempenhaeghe in Heeze. Tijdens de lezing vertelt hij u  aan de hand van een diapresentatie over onze slaap en welke slaapstoornissen er zijn. Veel dingen zult u herkennen maar ook heel veel voorbeelden zullen u “wakker maken”. Slaapt U goed of valt er nog wat te verbeteren?

 

Kosten:  € 6,00 voor leden ; voor niet leden € 8,00

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar kenniskring@seniorengoirle.nl

Uw aanmelding wordt definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen en het bedrag voor toegang is overgemaakt. Betalingsinstructies ontvangt u in de bevestiging.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING