Roland Verstappen | Dansen Door Het Duister

za 07 december 2024 | 20.00 uur | Kapel
  • Muziek

VERSTAPPEN ZET JAMES TAYLOR IN HET ZONNETJE! Een hedendaags liedjesprogramma door een heuse troubadour. Wie durft dat nog aan? ROLAND. Met zijn begeleiders. Ieder lied een andere aanpak, sfeer en feel. Oprecht genieten, lachen, slikken en beleven.

En deze keer zal hij een van de 2 sets wijden aan JAMES TAYLOR. De man die hem liet zien dat eigenheid en doorzetten kan leiden tot succes. En alleen gitaar en stem tot betoverende muziek. Zoals JE HEBT EEN VRIEND, zijn single van een half jaar geleden die nog veel wordt gedraaid.

Met zijn bataljon aan gitaren en een koffer vol echte liedjes weet hij een avond lang zijn publiek te boeien. Verhalen, teksten die je aan het denken zetten, pure onvervalste kleinkunst door een doorgewinterde zanger / liedjesschrijver. En natuurlijk ook de vette lach en meezing momenten. Zoals de hits die hij bracht met zijn onvervalste rauwe maar meeslepende stemgeluid als HELEMAAL NIETS, STRAATJE VAN VERMEER, ALLEEN WALSEN MET JOU en DAT MOET JE NIET DOEN. Een Puntjevandestoelvoorstelling door een rasartiest.

Zijn nieuwe CD is in november 2023 uitgekomen. Het zijn steeds weer Echte Verstappens zoals een radioheld ze noemt.

Met:

Barend Zoontjes: piano
Jos Van Es: basgitaar
Mark Schraven: elektrische gitaar
EN: Verschillende oude vrienden uit zijn lange muzikale loopbaan!

roland

Dat wordt wederom genieten in onze Kapel!

Ticketprijs: € 12,50 incl. fee/transactiekosten.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 11,50