Rob & Emiel | Live

  • Jeugd & Familie
  • Special

Rob en Emiel verweven magie, cabaret, verwondering en humor in een wervelende show, waarbij je continu op het puntje van je stoel zit. Visuele acts worden afgewisseld met mind-games en indrukwekkende demonstraties. Hun acts werden op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. Op het NK Magic wonnen zij 8 keer goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse magic-award, waarmee zij officieel Nederlands kampioen werden. Tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme werden zij bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in tientallen landen over de hele wereld en zijn bijna dagelijks op televisie te zien. O.a. met hun eigen televisieprogramma’s Street Magic, de Zapp Magic Battle en School Magic.

Terwijl Rob en Emiel normaal gesproken alleen optreden voor volwassenen, is deze show speciaal samengesteld voor families vanaf 8 jaar! In ‘Rob en Emiel Live’ combineren zij de beste acts die zij in de afgelopen 15 jaar hebben gerealiseerd, tot een energieke en indrukwekkende show, waar nog lang over nagepraat zal worden.


incl. consumptie na afloop

Tickets