Rik & Simon

  • Muziek

Simon van’t Hoff (piano) en Rik Bartels (fluit) brengen een toegankelijk en gevarieerd muzikaal programma.

Bekende werken van Debussy tot Gershwin, van Saint-Saëns tot Franck, van Pixinguinha tot Piazolla en van Albeniz tot Chopin komen voorbij. Ook de piccolo en de altfluit worden gebruikt. Tevens zal er solo piano worden gespeeld. Met behulp van beamer en verhalen worden de stukken aanschouwelijk gemaakt.

Rik Bartels, bioloog en fluitist verdient al decennia zijn sporen in de wereld van de (fluit)muziek. Van veelgevraagd orkestmusicus in grote orkestwerken, zoals deze afgelopen winter de grootse 8e symfonie van Mahler tot aan jazz-sessies op diverse podia of kleinschalige producties in theater en concertzaal. Ook is Rik Bartels een veelgevraagd fluitist in allerlei amateurgezelschappen, koren en gelegenheidsorkesten.

Simon van ’t Hoff studeerde zowel lichte muziek piano als klassieke muziek piano aan het conservatorium te Tilburg. Zijn liefde en affiniteit met zowel de lichte als de klassieke muziek maken dat hij zich in het werk/speelveld niet slechts tot één genre hoeft te beperken.
Simon van ‘t Hoff is werkzaam als begeleider, repetitor, docent steunvak piano en docent praktische harmonie. Naast het lesgeven op het conservatorium heeft Simon ook thuis een actieve lespraktijk. Verder treedt hij regelmatig op als begeleider van koren en projecten. Als solopianist in huisconcerten, in trio ‘Sibasso’ en trio ‘Allegria’ (piano-bas-zang-gitaar) en maakt hij al jaren deel uit van cabaretgroep ‘GRINDT’.

 

In januari hebben we van hen kunnen genieten tijdens Kapsalontheater en we zijn heel blij dat ze nu terugkomen voor een volledig concert!

Tickets Excl. fee