Rasti Rostelli | De fascinatie van het ontastbare

za 13 april 2024 | 20.15 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Special

Rasti Rostelli komt met zijn show: De fascinatie van het ontastbare. Hypnose, Telepathie en Magie verpakt in een spectaculaire show vol spanning en sensatie! Geschikt voor jong en oud!

Tijdens de show kunt u stoppen met roken, afvallen enzovoorts met behulp van hypnose. Dat leest u goed. Tijdens de show krijgt iedereen de kans om op het podium te gaan en zelf hypnose te ervaren…

Deze ervaring vergeet je nooit meer!

Met méér dan 250 shows per jaar en inmiddels méér dan 40 jaar ervaring in hypnose is Rasti Rostelli met recht een autoriteit op dit gebied geworden. In heel Europa is er geen enkele hypnotherapeut of hypnotiseur, met zoveel praktische ervaring. In de loop der jaren heeft hij méér dan 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels méér dan 800.000 mensen die reeds vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht!!

In zijn hypnoseshows laat Rasti Rostelli zien dat niet alleen hijzelf, maar vooral ook elke toeschouwer in de zaal deze krachten bezit. Iedere vrijwilliger die zich op het podium begeeft wordt daardoor in feite één van de werkelijke artiesten van de avond! Naast zijn hypnoseshows geeft Rasti Rostelli ook Seminars, Opleidingen en Cursussen in Hypnose en ontwenningssessies. Rasti Rostelli geeft al ruim 40 jaar hypnoseshows over de gehele wereld!

Als er nu in Nederland en Vlaanderen over hypnose gesproken wordt, dan valt direct zijn naam: ‘Rasti Rostelli. ‘ Hij is degene die er voor gezorgd heeft dat toneelhypnose in Nederland en België ‘groot’ geworden is!

Ticketverkoop verloopt via de website van Rasti Rostelli zelf! KLIK HIER!

Voor vragen over kaartverkoop kunt bij hen terecht via mail: info@rastirostelli.nl of via WhatsApp: 06-14697129; zij streven ernaar binnen 24 uur te antwoorden.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING