Opera op Grootbeeld | Les Pêcheurs de perles [De Parelvissers] – Georges Bizet

di 24 september 2024 | 19.00 uur | Solvid Foundation Theaterzaal
  • Film
  • Opera

Een muzikaal prachtige start van een serie opera’s met koren en ballet en zowaar een avond zonder een druppel bloed die vergoten wordt.

Deze meeslepende opera neemt je mee naar een exotische setting, waar liefde, vriendschap, jaloezie en zelfopoffering samenkomen. Dit hartverscheurende liefdesverhaal draait om twee mannen die allebei verliefd zijn op dezelfde vrouw. Het gaat over compassie en eer die het winnen van jaloezie, wrok en wraak.

Een meeslepende opera die je niet mag missen!

Door: Orchestra, Chorus and Ballet of Teatro di San Carlo
Dirigent: Gabriele Ferro
Componist: Georges Bizet
Libretto: Eugène Cormon & Michael Carré
Oorspronkelijke taal: Frans
Ondertiteling: Engels

Jaar van uitvoering: 2012
Duur: 1 uur en 55 min

Met: Patrizia Ciofi, Dmitry Korchak, Dario Solari en Roberto Tagliavini.

 

Met voorafgaand een inleiding!

Om de opera goed te kunnen volgen wordt er voorafgaand aan de opera een inleiding gegeven. Je wordt meegenomen door het verhaal van de opera en hoort allerlei weetjes en bijzonderheden omtrent de uitvoering. Goed voorbereid een opera beleven biedt vaak meer kijk- en luisterplezier, wij bevelen het bijwonen van de inleiding dan ook van harte aan!
De inleiding start om 19:00 uur en kan variëren in lengte afhankelijk van de productie. Je hebt toegang met je filmticket!

De inleidingen bij de opera’s worden sinds september 2023 verzorgd door operaliefhebber en -kenner Annekarien School-Cools. Zij is tevens al jarenlang bestuurslid van de Operaclub Nederland.
Samen met Henk Vleeschhouwer bereidt ze de avonden voor; hij is ook al jaren actief als bestuurslid van Operaclub Nederland en begeleidt de opera-avonden bij ons op technisch gebied! We zijn heel blij dat we hen ook voor dit seizoen weer mogen verwelkomen!

 

De voordelige Strippenkaart is ook weer te koop bij de Theaterkassa in de Foyer (geopend maandag t/m vrijdag van 14:00 – 17:00 uur). U betaalt dan voor 10 films slechts 64 euro i.p.v. 90 euro (incl. fee)!
Deze strippenkaart is geldig voor Beschouwfilms (ca. 8 per jaar), Cine Live (ca. 4 per jaar) en Opera op Grootbeeld (ca. 4 per jaar)!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 8,00