Open Dag Plan C+ & Verenigingen Jan van Besouw

za 09 september 2023 | 13.30 uur | CC Jan van Besouw
  • Special

Clubs en verenigingen uit Goirle en Riel presenteren zich!

Een middag vol optredens, inspiratie en informatie over tal van cursussen, activiteiten en voorstellingen.

Georganiseerd op speciaal verzoek van de Plan C+ leden, je kunt dus niet alleen huisgenoten van het Jan van Besouw ontmoeten maar ook andere (culturele) verenigingen uit de gemeente die zich graag aan je presenteren!

Van 13:30 tot 17:00 uur door heel het gebouw, kom ook een kijkje nemen! Voor een grote versie van het tijdsschema, klik op de link: Tijdsschema OPEN DAG 2023

Onze huisgenoot The Taste of Work zorgt voor een kleine lunch/borrelkaart. De LOG heeft de hele dag uitzendingen en maakt een reportage!

Wil je deelnemen aan een van de workshops van F-Fact Dance Company? Klik dan hier!

Wil je deelnemen aan een van de workshops van Flonder Muziek? Klik dan hier! Let op: voor deze workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol. Heb je een eigen instrument? Laat dit dan in je aanmelding weten!

Heb je interesse in de workshop Vrouwenkoor van Herma Timmer? Stuur dan een mail om je aan te melden naar: hermatimmer@gmail.com

Wil je verzekerd zijn van deelname aan een van de vioolworkshops van Susannah van Nieuwenhuizen? Mail haar dan via: suusnieuwenhuizen@gmail.com. Op de dag zelf mag je ook nog binnenlopen als je wil deelnemen.

’s Avonds steken we een kampvuur aan in de tuin en laten we aan elkaar zien welk talent er allemaal in Goirle en Riel rondloopt. Klik hier voor meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG