Nol Havens – “TIJD VOOR PLAN B” Zomertour 2022

zo 17 juli 2022 | 15.00 uur | Terras - Fraterstuin Goirle
  • Muziek

Nol Havens maakt de balans op na zijn in 2021 uitgekomen en alom geprezen album “Doe mij maar alles”. Een zeer persoonlijk solo album.

Nu is er een EP als verlengstuk van het album met een 2e plan, PLAN B.

Afgelopen zomer toerde Havens met zijn Eriba caravan langs podia en openlucht locaties. Ook dit werd omarmd door het publiek en het kreeg Nol op z’n best – met nieuw en oud repertoire dat we van de zanger van VOF de Kunst kennen. Vaak alleen met gitaar en soms met kompaan aan zijn zijde.

“Havens is een hele goeie verhalenverteller, puur en eerlijk, liedjes komen binnen”.

Voor deze zomer is er een nieuw plan waarbij Havens (die ook fotograaf is) twee passies gaat verbinden tijdens zijn optredens. Fotograferen en muziek.

Bij elk optreden zet Nol een foto-portret-set op en maakt vóór of na het optreden portretten van een aantal mensen uit het publiek. Ook krijgen al deze mensen vijf vragen te beantwoorden. Het resultaat van de portretten met de antwoorden wordt uiteindelijk (na selectie) uitgebracht als boek met de titel “Vanaf hier”. Een tourverslag van 2022.

In “Tijd voor Plan B” zingt en vertelt Havens over het leven als zanger, als vader en als fotograaf en kijkt hij voorzichtig naar plannen voor de toekomst.

 

Een bijzonder concert dus, op het terras in de tuin bij CC Jan van Besouw, en bij slecht weer in de Foyer!

 

Let op! Beperkt aantal tickets beschikbaar!

Ticketprijs is 10 euro incl. Fee!

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 9,00

Uitverkocht