Nol Havens & Band | De liefde wint

za 23 maart 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

‘De liefde wint’ is een voorstelling met liedjes, verhalen en herinneringen over hoe het begon tot waar Nol Havens nu staat in het leven. Het bracht hem alles wat hij nooit verwacht had.

Hij komt na een ongelooflijk avontuur weer thuis, genoeg om over te zingen en te vertellen. Alleen nog kleine intieme voorstellingen en mooie ontmoetingen met het publiek. Samen met Johan Hendrikse (piano, keyboards) en Eric van de Westen (contrabas) brengt hij ‘De liefde wint’ naar de theaters.

Nol Havens, zanger van VOF de Kunst heeft de afgelopen twee jaar naam gemaakt als solo artiest. In 2021 bracht hij het album ‘Doe mij maar alles’ uit waarvoor hij lovende kritieken kreeg. Nog nooit waren de liedjes zo persoonlijk en recht uit het hart, iets wat volgens Nol alleen kan met een zelfgeschreven solo album.

Nol stond jarenlang met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel op het podium. Met cabaretière Karin Bruers als haar muzikant en sidekick in de theatervoorstelling ‘Bruers haalt uit’. Podiumervaring genoeg om een lied te zingen en een mooi verhaal te vertellen.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 18,50