Mill Hill College presenteert: Unplugged #6

do 24 februari 2022 | 20.00 uur | Kapel
  • Muziek

Mill Hill College presenteert: Unplugged #6

Na een noodgedwongen onderbreking van een jaar en in navolging van de succesvolle edities van de afgelopen jaren, komt er ook dit jaar een vervolg op Unplugged, hét muzikale podium van het Mill Hill, waarbij we leerlingen (én docenten) een podium bieden om hun theatrale en muzikale kunsten te tonen.

Unplugged is een muziekshow met optredens van leerlingen en docenten van het Mill Hill College. Er zal op deze avond van alles te horen en te zien zijn: van mooi gezongen ballads tot klassieke muziek, van vleugel tot klarinet, van mooie solo’s tot (te) gekke docentenband. Het programma is bijzonder gevarieerd en kwalitatief van hoogstaand niveau, zodat iedereen van deze avond zal genieten.

Unplugged vindt plaats op donderdag 24 februari 2022 in de bijzondere ambiance van de kapel. De voorstelling start om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.45 uur geopend.

Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop vanaf maandag 21 februari tijdens de kleine pauzes op het Mill Hill College (10.10 en 11.00 uur), bij het verkooppunt bij de loge. Als er nog kaartjes over zijn, worden deze voor aanvang van het concert verkocht, maar… op is op!

De kaartjes kosten € 5,00 per stuk.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING