Literaire Estafette 2024

vr 26 januari 2024 | 20.00 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Literair interview

Tijdens de Literaire Estafette worden drie debuterende schrijvers geïnterviewd! Wie precies dat is geheim!

Op vrijdagavond 26 januari kunnen alle boekenliefhebbers zich laten verrassen door de optredens van drie debuterende schrijvers. Ze worden geïnterviewd, lezen voor uit hun werk en gaan in op vragen vanuit het publiek.

De Literaire Estafette vindt plaats in de Kapel. De sfeer is gezellig en informeel. Deze estafette is een initiatief van Michel Buitelaar (Blz. Boekhandel Buitelaar). Hij vond dat er zoveel mogelijk leuke nieuwe schrijvers aan het publiek voorgesteld moeten worden. Met dat idee wist hij Literaire Kring Goirle en het Jan van Besouw enthousiast te krijgen. Inmiddels traditie en al de zevende editie!

De namen van de schrijvers maken we niet van te voren bekend, dat verhoogt de gespannen verwachtingen. Maar we beloven: voor elk wat wils. De drie schrijvers hebben één ding gemeen: ze publiceerden heel recent hun nieuwste boek en daar vielen ze alle drie mee op.

Tussen de interviews door is er tijd voor een drankje en een gesprek… want we weten: als je Goirlese boekenliefhebbers bij elkaar brengt, dan is een goed gesprek niet ver weg.

Kom een avond genieten van boeiende nieuwe schrijvers, goede gesprekken én een goed glas.

Deze avond is een samenwerking tussen de Literaire Kring Goirle, het Jan van Besouw en Blz. Boekhandel Buitelaar.

Leden van de Literaire Kring Goirle hebben gratis toegang. Niet-leden betalen €10,00 incl. fee.

 

Boekhandel Buitelaar - Stichting Cools - Jan van Besouw - Literaire Kring Goirle

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 9,00