Koffie & Klassiek | Max Valkenburcht [piano]

zo 25 februari 2024
12.00 uur
Kapel
  • Muziek

Max Valkenburcht (2004) begon met pianospelen toen hij negen jaar was. Al vanaf jonge leeftijd won hij prijzen op diverse concoursen, waaronder de eerste prijs op het Jong Talent Concours Maassluis in 2017 en de Classic Young Master award in 2019.

Als pianist soleerde hij met het Residentie Orkest in Den Haag en was hij betrokken bij het documentaire-item Vrije Val voor het NTR-programma Art Department. Daarnaast is hij een actief kamermusicus en vormt hij het Van Stolberg Trio samen met violiste Else Baas en cellist Douwe Eisses, waarmee ze prijswinnaars werden van het Prinses Christina Concours.

In 2023 zal Max zijn studie klassiek piano vervolgen aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Daarvoor studeerde hij vanaf 2016 bij Marlies van Gent en Denys Proshayev aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Als geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam probeert hij de muziek en wetenschap dichter bij elkaar te brengen.

Vandaag speelt Max werken van Haydn, Schumann en Prokofiev.

Tijdschema: 

  • Foyer open vanaf 11.30 uur
  • Concert van 12.00 tot ca. 13.00 uur

Wist u dat:

  • Dit een concert is zonder pauze
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang hebben met een kinderticket

Voorjaarsabonnement: 

Wilt u vaker genieten van deze Koffie & Klassiek edities? Er is een voorjaarsabonnement! Hierin zitten alle edities van Koffie & Klassiek die plaatsvinden in het voorjaar van 2024. Dit geeft u een totaalkorting van € 4,50 excl. fee. U kunt hier uw abonnement bestellen!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 15,00