Klimaatpodium Hoe word ik groen?!

za 15 oktober 2022 | 13.00 uur | Foyer
  • Special

Hoe word ik Groen?!

Wil je op een vrolijke manier tips om zelf een bijdrage te leveren aan een goed klimaat? Kom dan naar het klimaatpodium op zaterdag 15 oktober van 13:00-16:00 uur in CC Jan van Besouw en de Bibliotheek!

Een aantal basisscholen uit de gemeente onderzoeken met de bovenbouw het thema duurzaamheid. Tijdens het klimaatpodium presenteren zij wat ze geleerd hebben en geven ze bezoekers tips over wat je zelf kunt doen in en rondom huis om duurzamer te leven. Ook het Mill Hill werkt mee een presenteert tijdens het klimaatpodium wat voor prachtige kunstwerken je kunt maken van gerecycled materiaal.

Op het klimaatpodium staan ook lokale duurzame organisaties die informatie geven over onder andere: lokaal voedsel inkopen bij de boer, spullen laten repareren, advies voor het energiezuinig maken van je woning, insectvriendelijk maken van je tuin en nog veel meer!

Voor kinderen is er bij elke organisatie een activiteit waar ze zelf leren wat ze kunnen doen voor het klimaat. Daarnaast is er een super leuke voorstelling met gerecycled materiaal in de kapel. De voorstelling Katton speelt twee keer op deze dag:

Klik hier voor kaarten voor de voorstelling om 11:00 uur.

Klik hier voor kaarten voor de voorstelling om 14:00 uur.

Het klimaatpodium is een dag voor jong en oud! Meer informatie lees je hier.

Samen zorgen we voor de aarde!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG