Kennismakingslunch en uitvaartbeurs

di 19 maart 2024 | 11.00 uur | Kapel
  • Special

Jan van Besouw nodigt uitvaartondernemers uit om kennis te maken!

De afgelopen maanden zien we dat steeds meer uitvaartondernemers en families onze locatie weten te vinden voor het houden van een afscheidsdienst en/of condoleance. Maar ook horen we dat veel uitvaartondernemers nog niet bekend zijn met ons.

Daarom nodigen uitvaartondernemers uit voor een kennismakingslunch om op die manier informeel kennis te maken met ons, onze mogelijkheden en andere uitvaartondernemers.

De lunch wordt verzorgd door Wijnstra Catering. Wij werken veel met hen samen bij condoleances.

Daarnaast wilden we graag nog wat extra’s doen voor de uitvaartondernemers. Wat begon met een idee om één uitvaartleverancier uit te nodigen om wat te vertellen over zijn/haar dienst werd ontzettend enthousiast ontvangen. Hierop kregen we berichten van verschillende uitvaartleveranciers dat ze graag aanwezig wilden zijn bij de kennismakingslunch. Daarom hebben we besloten om ook een kleine uitvaartbeurs te organiseren zodat ze de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met deze leveranciers.

Deelname aan deze kennismakingslunch en uitvaartbeurs is gratis voor uitvaartondernemers. Wel ontvangen we graag vooraf een aanmelding met daarin het aantal personen en de namen via de mail naar sandraogiers@janvanbesouw.nl.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING