Katton [2+] | BRAM Jeugdtheater

  • Jeugd & Familie

Karton komt tot leven in een energiek avontuur over nieuwsgierig durven zijn.

Ton de kat gaat voor de eerste keer buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar opeens verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Snel gaat hij op zoek en vindt vele verschillende huizen. Hij maakt nieuwe vrienden en samen beleven ze bijzondere avonturen, maar hij verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje.

Help kat Ton met zoeken en ga mee op avontuur! Karton komt tot leven in een verrassende voorstelling vol beweging voor iedereen van 2 tot 8 jaar. Met minimale middelen en maximale nieuwsgierigheid ontstaat op magische wijze een nieuwe wereld.

In deze verrassende wereld vol dieren van karton brengt Bram op speelse wijze lege dozen, wc-rolletjes en zelfs oude kranten tot leven. “In je verbeelding kan je alles!” Dat is de reden dat Bram van Beusekom zijn solovoorstellingen met liefde creëert voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar.

Deze voorstelling is om 11.00 uur én om 14.00 uur op 15 oktober bij CC Jan van Besouw. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, de kinderen zitten gezellig vooraan.

 

Tickets Excl. fee