Jochen Otten

vr 04 februari 2022 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

UPDATE nav de persconferentie dd 25-01-22: deze voorstelling GAAT DOOR. Kaartkopers worden nog geïnformeerd over het verloop van de avond.

Geen ruimte innemen. Check.
Over je heen laten lopen. Check.
Eigen mening inslikken. Check.

Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, lijkt een ideale oplossing.

Maar niemand zit te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de lontjes korter worden, de tenen langer, en agressie meer regel is dan uitzondering.

In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel.

Over Jochen Otten:

Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Verder is Jochen meester Hank in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in KlokhuisStudio Snugger, in films als Jackie en OopjenBelladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen.

 

 

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 20,00

Uitverkocht