Jelena Kostić | Unease

vr 31 januari 2025 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Dans

Op een immersieve ontdekkingstocht door verschillende ruimtes, verkent choreograaf Jelena Kostic in Unease wat ongemak betekent.

Na haar ervaringen met de locatievoorstelling Blind Spot, waarin ze haar bezoekers meenam op een stadswandeling en de wijdse stedelijke omgeving haar speeltuin was, wil Jelena nu weer naar binnen, de theaters in. Maar niet in een traditionele opstelling: Het publiek zal opnieuw zelf in beweging komen. De voorstelling, die zowel intens als ervaringsgericht is, zal fysiek, emotioneel, sociaal en politiek ongemak aanspreken. Hierdoor zullen toeschouwers zich afvragen waarom sommige
zaken hen ongemakkelijk laat voelen terwijl dat eigenlijk niet zo zou moeten zijn, en waarom andere dingen die voor ongemak zouden moeten zorgen, onopgemerkt blijven.

In Unease laat Jelena haar bezoekers zich verplaatsen in de ruimte(s) terwijl ze met haar dansers onder de huid van de bezoekers zal kruipen. Met invloeden van horrorfilms en psychologische thrillers. Een intieme, meeslepende en doordachte ervaring.

unease

Credits:
Choreografie – Jelena Kostic
Dans – Noëmi Wagner, Blazej Jasinski, Tijmen Teunissen e.a
Dramaturgie – Lou Cope
Repetitor en Artistiek advies – Judit Ruiz Onandi
Decorontwerp – Davy van Werven
Lichtontwerp – Bart Verzelenberg
Kostuumontwerp – Biljana Grgur

 

Ticketprijs: € 20,- incl. fee/transactiekosten.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 19,00