Jazz Podium | Opnieuw Carte Blanche voor “AMPA” (Fontys Hogeschool voor de Kunsten)

zo 20 februari 2022 | 15.00 uur | Foyer
  • Muziek

UPDATE nav de persconferentie van 25-01-22: deze jazz-middag GAAT DOOR! 

Alleen vandaag is de toegang gratis en kunt u zelf ná het concertbepalen wat het waard is geweest en een bijdrage in de kas doen!

Jazz Podium Goirle organiseert in het seizoen opnieuw 7 concertmiddagen. De concerten vinden plaats in de Foyer/Grand Café van C.C. Jan van Besouw op zondagmiddag. Vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur is het jazzcafé geopend. Tussen 15:30 en 17:30 uur is er live muziek van een groep die een bepaalde stroming in de jazzmuziek en/of aangrenzende muziekstijlen vertegenwoordigt.

Jazz Podium werkt nu al een aantal jaren samen met Fontys Hogeschool om jonge en getalenteerde musici die nog in opleiding zijn ervaring op te laten doen. Ook in dit seizoen bieden we opnieuw graag – en voor de vierde maal – een podium.

De conservatoriumopleiding in Tilburg heeft zich enkele jaren geleden vernieuwd en heet nu Academy of Music and Performing Arts oftewel “AMPA”. Het is een ensemble opleiding met internationale allure.
De middag zal geheel gevuld zijn met ensembles van diverse afmetingen, bemand met een nieuwe generatie aankomende jazzmuzikanten.

Ervaringen uit vorige jaren heeft ons geleerd dat dit zéér inspirerende middagen kunnen zijn. Uiteraard kunnen we nu nog geen nadere informatie geven hoe de middag exact ingevuld gaat worden. Verrassend gaat dat zeker worden!

Website: https://fontys.nl/ampa/

Tickets Excl. fee

Prijs: € 8,00

alleen deurverkoop