Jazz Podium | Never Mind Jazz Band

zo 15 mei 2022 | 15.00 uur |
  • Muziek

Jazz Podium Goirle organiseert in het seizoen opnieuw 7 concertmiddagen. De concerten vinden plaats in de Foyer/Grand Café van C.C. Jan van Besouw op zondagmiddag. Vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur is het jazzcafé geopend. Tussen 15:30 en 17:30 uur is er live muziek van een groep die een bepaalde stroming in de jazzmuziek en/of aangrenzende muziekstijlen vertegenwoordigt.

De entreeprijs blijft 8 euro. Kaartverkoop uitsluitend bij de entree (geen voorverkoop).

Anders dan de naam doet vermoeden, staat de Never Mind Jazz Band wel degelijk voor een serieuze aanpak van de jazz uit de jaren twintig, met daarbij het accent op de gloriejaren 1925-1929. Het repertoire strekt zich uit van de kleinere bands van Armstrong, King Oliver, Jelly Roll Morton, Jabbo Smith, Bix Beiderbecke), tot aan de vroege big bands zoals Fletcher Henderson, McKinney’s Cotton Pickers, Clarence Williams, Paul Whiteman, Duke Ellington). De originelen zijn zodanig “teruggearrangeerd” naar de 6-mans bezetting, dat de band af en toe als tweemaal zo groot klinkt.

De NMJB is een graag geziene gast in jazzclubs en is regelmatig te vinden op festivals in Nederland, België en Duitsland. Ook op ons podium trad deze band al menigmaal op. Wij zijn blij dat ze bereid waren weer een keer terug te komen! Wist u dat de band inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat? In april 2017 werd het 40-jarig jubileum gevierd met een jubileumconcert in de Eindhovense Jazzclub OSJE.

https://www.nevermindjazzband.com

Tickets Excl. fee

Prijs: € 8,00

alleen deurverkoop