Iris & Friends | Jazz Podium Goirle

zo 27 april 2025 | 15.00 uur | Foyer
  • Muziek

Jazz Podium Goirle organiseert ook dit seizoen weer swingende concertmiddagen op zondag in de Foyer!

Vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur is het jazzcafé geopend. Tussen 15:30 en 17:30 uur is er live muziek van een groep die een bepaalde stroming in de jazzmuziek en/of aangrenzende muziekstijlen vertegenwoordigt.

Vandaag speelt Iris & Friends!

Jazz-zangeres Iris is met haar warme stem al jaren een graag geziene en gehoorde gast in jazzclubs, op jazz-festivals, concerten en (bedrijfs)feesten in binnen- en buitenland.
Ze heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd dat reikt van dixieland en blues tot de mooiste standards uit het American Songbook. Het repertoire van Iris & Friends staat borg voor een
gedegen eigentijdse benadering van het mainstream idioom.
Iris wordt niet alleen zeer regelmatig gevraagd als gastsoliste bij diverse jazzbands, zij heeft sinds 2006 ook haar eigen jazzband Iris & Friends. Met deze band komt zij naar Goirle.
De vrienden van Iris vinden het een uitdaging om haar op een dynamische manier te begeleiden. Maar ook komt ieder bandlid solistisch aan zijn trekken. Tijdens de concerten
wordt een zeer afwisselend programma geboden waarbij het show element zeker niet wordt vergeten.

De entree is 10 euro, kaartverkoop uitsluitend aan de deur, er is geen voorverkoop.

Kijk voor meer informatie op de website van JazzPodiumGoirle, op de Facebook-pagina, op X.com/jazz_in_goirle of op Instagram.

Tickets Excl. fee

ALLEEN DEURVERKOOP