Hermes Ahmadi | Zomeravond@JanVanBesouw

di 06 augustus 2024 | 19.30 uur | Terras - Fraterstuin Goirle
  • Cabaret

Op de dinsdagavonden in de zomervakantie kun je op het terras in onze tuin (of bij slecht weer in de Foyer) genieten van heerlijke muziek of comedy. Kom ook gezellig langs!

Hoe komt het dat iedereen een andere waarheid heeft over de wereld, waarvan we toch wel uit kunnen gaan dat er maar eentje van is? Ze kunnen toch niet allemaal gelijk hebben? En uiteindelijk, als je alle 8 miljard mensen rangschikt, zou er toch iemand moeten zijn die het meest gelijk heeft? Wie dan? En wat doe die persoon nu? Weet die alles? En is er dan iemand aan het andere eind dat weer helemaal niets weet? Pasgeborenen niet meegerekend, natuurlijk. Kom op! Denk een beetje mee!

Nou misschien is er wel een enige echte absolute, onweerspreekbare waarheid. Onweerspreekbaar. Klinkt als een zelfbedacht woord. Had die niet beter onweerlegbaar kunnen gebruiken?
Zijn niet alle woorden zelfbedacht?
Ok, paniek, er is zoveel! Er is de waarheid van de politiek, de wetenschap, de religie, onderwijs, ouders en vergeet de wappies niet!
Allemaal heel verwarrend, dus hoogste tijd voor een overzichtje! Wat is de waarheid? Hoe kom je eraan? Kun je er een broodje bapao van maken?
Heeft iedereen er eentje en maakt het allemaal überhaupt een verrekes drole uit? Tuurlijk niet! Of wel. Geen idee. Kom gewoon kijken. Wordt leuk!

Hermes Ahmadi (1987) is een cabaretier/comedian, werkende aan zijn tweede voorstelling over onze percepties van de werkelijkheid. In 2018 begon hij met cabaret en al snel belandde hij in de finales van o.a. Leeuwarder Cabaret Festival en Puck’s cabaret Talent. Daarna werkte hij naar zijn eerste avondvullende voorstelling, “U Bevindt Zich Hier”, die sinds 2023 in de theaters te zien is. Hermes is verhalend, maar gaat ook voor de scherpe en onverwachte grapjes, bijzondere typetjes en bizarre onderwerpen.

Tijdschema van het optreden: Hermes Ahmadi speelt van 19:30 tot 20:30 uur. Ons terras is geopend tot 22:30 uur.

Goed om te weten:

  • Het programma start om 19:30 uur en vindt plaats op ons terras, bij slecht weer verplaatsen we naar de Foyer
  • Toegang is gratis, we raden je aan om op tijd te zijn om een stoel te kiezen of een plekje aan een picknicktafel of statafel
  • De optredens zijn niet bedoeld als ‘achtergrond’ maar om met volle aandacht van te genieten, we vragen je dan ook om niet tijdens maar rondom de optredens bij te kletsen met je gezelschap 🙂
  • Consumptie is niet verplicht, eigen consumpties meebrengen is dan weer niet de bedoeling
  • Er zijn die avond ook borrelhapjes te bestellen
  • Rondom ons hele gebouw is een rookvrije zone, dat geldt ook voor het terras

Dankzij steun van de Gemeente Goirle zijn de avonden gratis toegankelijk!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG