Gerrie Smits | Naakt [reprise]

vr 15 september 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

Gerrie is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia.

Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van het publiek te pakken heeft. Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedy talent ten volste te gebruiken en heeft tevens zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits ook bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedy shows te zien.

In zijn voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

Rutger van Eijken, columnist, docent en filosoof over de eerste voorstelling ‘Naakt!’ van cabaretier Gerrie Smits:

“Wat een heerlijke voorstelling is ‘Naakt’ van Gerrie Smits! Gerrie staat ontspannen op het toneel en speelt daar een open, eerlijke, ongemakkelijke, grappige en vooral enorm boeiende en samenhangende voorstelling. Jarenlang was Gerrie een stand up comedian en ging hij voor de snelle grappen. In dit nieuwe avondvullende programma weet hij te vertragen en je mee te nemen in verhalen die ontroeren en je aan het denken zetten en dan ineens komt er een grap die je doet huilen van het lachen. Ik heb enorm genoten van de verhalen over de sexy vriendjes van zijn ex, God, fraude op de middelbare school, Orpheus en de geilheid van het Brabantse accent. Een dikke aanrader voor een mooie avond vermaak!”

 

Dit is een speciale voorstelling, door een unieke samenwerking met het impresariaat kunnen we de tickets aanbieden voor een symbolisch bedrag van € 4,50 incl. fee en 1 consumptie na afloop (koffie/thee/fris/pils/wijn)!

Daarnaast werken wij deze avond volgens het ‘pay what you want’-principe. Dit houdt in dat er op verschillende plaatsen binnen onze foyer QR-codes beschikbaar zullen zijn. Als u deze scant, komt u bij een betaalverzoek waarbij u de prijs zelf kunt invullen. U bepaalt dus helemaal zelf wat de voorstelling voor u waard was en wat u ervoor over heeft! Met uw bijdrage stimuleert u het kunnen bieden van een podium aan nieuw talent!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 2,50