Fotografiecafé | Peter Muller

do 28 november 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Fotografiecafé

Natuurfotograaf Peter Muller keerde na een eerder bezoek in 2003 terug naar de ‘hel’ op aarde: Death Valley. Het werd een prachtig fotoverslag: DEATH VALLEY: VERY MUCH ALIVE! Ofwel: Beroepsfotograaf Peter Muller op expeditie in de hel…

Het Californische woestijngebied Death Valley heeft een bar slechte naam; hoogste tijd om juist daar iets moois te gaan zoeken. In de zomer van 2023 nog werd in Death Valley USA weer een temperatuur-record van 60 graden (Celsius!) geboekt…  Dit gebied heeft echter ook vele, nauwelijks gekende kwaliteiten die niet alleen in de woeste landschappen verborgen zitten maar bijv. ook in de flora en fauna!

Oorspronkelijk werkend met een Pentax 67 op extra grote middenformaat dia’s, keerde natuurfotograaf Peter Muller na een eerder bezoek in 2003 terug naar de ‘hel’ op aarde: Death Valley en het werd een prachtig fotoverslag. Even groots als het formaat van zijn inmiddels gedigitaliseerde dia’s zijn de beelden die u zult ervaren tijdens deze indrukwekkende avond over “Death Valley, VERY MUCH ALIVE”…
Bovendien komt het werk van USA superfotograaf Ansel Adams uitvoerig aan bod! Zeer uiteenlopende en verbazingwekkende landschappen komen voorbij, van dorre woestijnen en desolate vlaktes tot lieflijke watervalletjes(!), groteske zandformaties en bijzondere planten/dieren. Er komen ook diverse BBC WILDLIFE gehonoreerde beelden voorbij!

Als docent fototechniek geeft Peter veel fotografietips en een open kijkje in de keuken van zijn benaderingswijze, nu dus via ruim 8 meter brede digitale projectie… Een letterlijks GROOTS fotospektakel!

Kijk voor meer informatie op de website: www.petermullerfotografie.nl

 

Het fotografiecafé is interactief, u kunt dus zeker ook vragen stellen aan de gastspreker over gebruikte techniek, tips & tricks, etc.!

 

Een ticket kost € 7,00 incl. fee/transactiekosten.

Profiteer van extra voordeel en kies voor een abonnement!

U betaalt dan voor 4 x fotografiecafé 24 euro in plaats van 28 euro!

Klik HIER om dit te bestellen!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 6,00