Filmavond Week tegen Kindermishandeling

ma 14 november 2022 | 19.30 uur | Theaterzaal
  • Film
  • Gastprogramma

 GRATIS FILMAVOND VOOR ALLE INWONERS IN GOIRLE EN RIEL

 De week tegen kindermishandeling wordt maandagavond 14 november a.s. geopend door burgemeester Mark van Stappershoef in aanwezigheid van wethouder Christel van Neerven. Op deze avond wordt de film “Jij Bent De Baas” van Team- KIM  getoond en vertellen 2 ervaringsdeskundigen hun verhaal. De avond begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Inwoners uit de Gemeente Goirle en Riel worden van harte uitgenodigd om deze gratis filmavond bij te wonen. Ook werkzame professionals en vrijwilligers in onze Gemeente zijn van harte welkom.

 

In de indrukwekkend film ‘’ Jij Bent De Baas” wordt duidelijk gemaakt welke hulpverleners het verschil hebben gemaakt voor een kind/jongere die in een onveilige thuissituatie is opgegroeid. In de film blikken ervaringsdeskundigen samen met hulpverleners terug op bepaalde situaties. Wat maakte dat die ene hulpverlener voor het kind/jongere wel het verschil kon maken?

Na de film die 45 minuten duurt, vertellen 2 ervaringsdeskundigen hun persoonlijke verhaal over de onveilige thuissituatie waar ze zijn opgegroeid. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen aan de  ervaringsdeskundigen. Na afloop wordt in de foyer een drankje aangeboden en is er gelegenheid om met elkaar en met professionals uit de gemeente Goirle na te praten.

 

We draaien deze film bewust voor inwoners uit Goirle en Riel, omdat u als inwoner ook het verschil kunt maken voor een kind/jongere die in een onveilige thuissituatie opgroeit. En dat u weet waar u terecht kunt met zorgen of vermoedens van kindermishandeling. U ontvangt deze avond een flyer, met informatie over waar u terecht kunt voor laagdrempelig advies en hulp in Goirle met daarnaast algemene informatie.

We willen dat niemand in Goirle en Riel meer wegkijkt bij kindermishandeling!

 

Tickets en reservering:

Er is voor 350 mensen plaats, mits er geen coronamaatregelen komen. Tickets zijn tijdens werkdagen vanaf 31 oktober tussen 14.00-23.00 uur,  gratis af te halen bij de theaterkassa aan de bar, van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Indien dit niet mogelijk is, kunt u digitaal reserveren via: filmavondkm@gmail.com

 

Taskforce Kindermishandeling Goirle bedankt Expertisecentrum huiselijk geweld en kindermishandeling voor de financiering van de filmavond, Cultureelcentrum Jan van Besouw voor de beschikbaarheid van de theaterzaal/ foyer en Gemeente Goirle voor het aanbieden van een drankje aan alle aanwezigen.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING