Fabian Franciscus | Lekker gezellig

za 01 april 2023
20.00 uur
Theaterzaal
  • Cabaret

Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian zijn derde theatertour. Met zijn kenmerkende sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven.

Niet met heel veel succes overigens… maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk!! Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig.

Of zoals Fabian het zou zeggen: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zal je net zien… Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!”

Tickets

Normaal

Prijs: € 19,50