Eindvoorstelling Musical4U Goirle

zo 21 juni
14.45 uur
Theaterzaal
  • huisgenoten
  • Musical

Op zaterdag 20 (première) en zondag 21 juni schitteren onze Musical4U talenten uit Goirle weer in twee meeslepende musicalproducties vol met prachtige kostuums, decor en betoverend licht.

 

VERBODEN VRUCHTEN

Tijdens de repetities wordt er heel wat afgelachen, er valt menig druppeltje zweet en een enkele keer wordt er een traantje weggepinkt…. De Musical Show ‘Verboden Vruchten’ belooft een emotionele rollercoaster te worden voor spelers en publiek.

 

‘Verboden Vruchten’… Een Musical Show, Een collage voorstelling over al datgene wat verboden is, wat niet wenselijk is, wat NOT DONE is. Het eindresultaat is uit het leven gegrepen, soms schuurt het, regelmatig zorgt het voor grote hilariteit, soms is het ronduit beklemmend, bij vlagen ontroert het je… maar het is altijd herkenbaar.

 

Zaterdag 20 juni gaat de show in première. Voor de pauze staan de volwassenen van Musical4U Goirle in de spotlights. Na de pauze brengen de jongeren van Musical4U hun versie van ‘Verboden Vruchten’ op de planken. Dat wordt smullen.

 

MINOES (alleen te zien op zondag 21 juni)

Super enthousiast zijn ze… de jongste spelers van Musical4U Goirle. Enthousiast, maar ook zenuwachtig. Want o jee, al die teksten, danspasjes en liedjes… Zo veel te onthouden.

 

Het docententeam heeft echter het volste vertrouwen in de kinderen. ‘Ze komen wel op hun pootjes terecht… het zijn immers katten’, grapt de regisseuse. ‘Nee, even serieus’, vervolgt ze haar verhaal, ‘we zijn momenteel druk aan het repeteren en je ziet het stuk en de leerlingen groeien en groeien. Ik ben er van overtuigd dat de voorstelling een lust voor het oog en oor wordt.’

 

Voor diegenen onder u die het beroemde verhaal van Annie M.G. Schmidt nog niet kennen…

Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en toe nog de Mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima ‘kats’. Dat laatste komt haar baas Tibbe, die bij de krant werkt,  goed van pas. Via de kattenpersdienst komt hij heel wat verborgen en geheime zaken te weten. Dat geeft weliswaar grote moeilijkheden, maar dankzij Minoes en haar vele kattenvrienden loopt alles goed af.

 

Tijd: 14.45 – 17.30u (30 min pauze)

Tickets: 7,50 euro online t/m 19 juni (dagverkoop 8,50) -> www.factorium.nl

Credits fotografie: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Tickets

Voorverkoop

Prijs: € 7,50

Dagverkoop

Prijs: € 8,50

Zie omschrijving