The Dutch Eagles | New Horizon

do 16 maart 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon (voorheen GOLD) is de nieuwe show van The Dutch Eagles.

Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.

Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar u toe en dat zij niet stilstaan bewijzen ze wederom met New Horizon. Of het gaat om ‘Lyin’ Eyes’ of ‘Life In The Fast Lane’, of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals u van ze gewend bent. Beleef het zelf in New Horizon – The Dutch Eagles.

UPDATE 26-01-22: deze voorstelling stond eerst gepland als ‘GOLD’ op zaterdag 29 januari 2022 en is in verband met de coronamaatregelen verzet naar 28 oktober 2022.

UPDATE  31-10-22: door zieke bandleden is de voorstelling opnieuw verplaatst, van 28 oktober 2022 naar 16 maart 2023. Kaartkopers zijn geïnformeerd.


incl. 1 consumptie (pils/wijn/fris) in de pauze

Tickets Excl. fee

Prijs: € 25,00

Uitverkocht