De Parelmuzikanten | Oranjeconcert

zo 21 april 2024 | 14.30 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziek

Het is weer tijd voor het Oranjeconcert! De voorstelling bestaat uit een vertrouwde cocktail van gevarieerde kleurrijke muziek. 

Zangers, muzikanten en dirigent zorgen voor een gezellig muzikaal feestje, zoals we dat van de Parelmuzikanten gewend zijn!

De optredens van de Parelmuzikanten worden gewaardeerd en trekken in het Midden Brabantse steeds volle zalen. Het enthousiasme van het publiek stimuleert de muzikanten om extra gas te geven. De toehoorders worden muisstil zodra de heldere stem van zangeres Frances klinkt.

De extra kracht van het orkest zit in de variatie en de wisselende muziekstijlen; er wordt met gemak overgestapt van een Egerländer-nummer naar een jazzy of swingende  medley in het Nederpop-gebeuren. Böhmische muziek wordt afgewisseld met Johan Strauss, Fats Domino, Dolly Parton, James Last  of Caro Emerald . Het spelen van verschillende muziekstijlen geeft fleur en kleur aan het orkest; het is de kracht van het orkest. Veel variatie en voor elk wat wils. We kunnen met zekerheid stellen  dat de Parelmuzikanten “Kleurrijke Muziek” vertegenwoordigen.

Een garantie voor een weergaloze muzikale middag in het Jan van Besouw!

Tickets zijn voor € 8,50 te koop via Theo van de Broek: bel naar 06-30129896 of mail naar besson@ziggo.nl

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING