DE OPENING – Heel Goirle en Riel op z’n kop!

zo 01 september 2024 | 13.00 uur | CC Jan van Besouw
  • Special

‘De Opening’ is een nieuw landelijk concept dat de start van het nieuwe culturele seizoen viert, Jan van Besouw heeft het initiatief genomen om hieraan mee te doen. We willen dit graag breder aanpakken dan alleen de opening van het culturele seizoen. Het idee is dat die middag de hele gemeente op zijn kop staat en er door de hele gemeente activiteiten plaats vinden!

Dus we doen een oproep aan elke cultuuraanbieder, -maker, -beoefenaar, -locatie, -liefhebber in Goirle en Riel: wie wil er meedoen als locatie of als deelnemer? We maken hierbij geen onderscheid tussen bijvoorbeeld kleine of grote groepen, kunst, cultuur, sport, buurtinitiatieven enzovoorts, iedereen is welkom! We willen graag unieke combinaties maken, denk bijvoorbeeld aan breien op een voetbalveld, een harmonie op een hockeyveld of dansen in het buurthuis. Dit willen we graag op zondagmiddag 1 september doen, samen met jullie!

Hoe meer mensen deelnemen, hoe leuker deze dag gaat worden. Uiteraard mogen deelnemers hun locatie/vereniging/groep enzovoorts promoten aan de bezoekers, een win-win voor iedereen dus! Deelname hiervan is op vrijwillige basis.

Mocht je hieraan willen meedoen dan horen we dit graag uiterlijk 15 mei middels een mail naar sandraogiers@janvanbesouw.nl
Met jullie enthousiasme en inzet zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Voor elke Goirlenaar en Rielenaar: Noteer zondagmiddag 1 september dus sowieso in de agenda en houd ‘m vrij!

Het Kernteam van ‘De Opening’ bestaat uit:

Jan van Besouw (initiatiefnemer en projectmanager)

Cultuuraanjager Goirle-Riel

Sportaanjager Goirle-Riel

Voorzitter commissie Kunst en Cultuur

Dorpsteam Goirle-Riel

Lokale Omroep Goirle

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING