De Masha Bijlsma band | Jazzpodium

  • Muziek

Vandaag treedt Masha Bijlsma met haar band op met speciale gast Ilja Reijngoud!

Nadat Masha piano en basgitaar studeerde begon ze op 19 jarige leeftijd te zingen en formeerde ze de Masha Bijlsma Band. De groep was een onmiddellijk succes en speelde over de hele wereld: Duitsland, België, Zweden, Griekenland, Zwitserland, Bulgarije, United Kingdom, Indonesië en in de Verenigde Staten. Optredens voor radio, tv en op diverse
bekende jazzfestivals, waaronder het North Sea Jazz Festival!

Ondertussen maakte Masha met de band zes CD’s en groeide het aantal fans. Masha zingt repertoire van diverse componisten zoals, Thelonious Monk, Fats Waller, Charlie Haden, Tony Lakatos, Jasper van ’t Hof, Kate Bush en Noa. Soms schreef Masha zelf een tekst, zoals bv over ‘First Song’ van Charlie Haden, opgedragen aan zangeres Abbey Lincoln met als titel ‘Song for Abbey’.

Bij de Masha Bijlsma band speelden in de afgelopen jaren schitterende gastsolisten: Benny Bailey, Bob Malach, Tony Lakatos, Gary Thomas, Ack van Royen, Eric Vloeimans, Jarmo Hoogendijk, Ruud Breuls, Hans Kwakkernaat, Bart van Lier, Bert Boeren, Ilja Reijngoud en Ad Colen, om er maar eens een paar te noemen.

De Band:
Masha Bijlsma – vocals
Martin Sasse / Hans Kwakkernaat – piano
Ruud Ouwehand / Martin Gjakonovski– double bass
Dries Bijlsma – drums
Gastsolist: Ilja Reijngoud – Trombone

 

Alleen deurverkoop!

15:00 uur inloop, 15:30 uur aanvang!

Tickets Excl. fee