De dag dat ik Robert Long ontmoette

  • Muziek

‘Robert Long 75 jaar’ in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen.

Robert Long zou nu de titel van singer songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander. Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen. In dit theaterconcert worden ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd, door niemand minder dan:

MAAIKE WIDDERSHOVEN – WIL VAN DER MEER – JULIA HERFST – ROBERTO DE GROOT

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Maar kenden zij Robert Long dan? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja, zij hebben Robert ooit ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.


incl. consumptie na afloop

Tickets Excl. fee