Curtains | SPOT! Theater

zo 10 november 2019 | 14.30 uur | Theaterzaal
  • Musical

SPOT! Theater presenteert de musical Curtains

Na een reeks van zeer succesvolle musicals komt SPOT! Theater met een hele bijzondere musical. Een komische misdaadmusical die nieuw is voor het Nederlandse publiek.

SPOT!Ttheater is dan ook trots dat zij dit jaar de musical Curtains op de planken mogen brengen. Curtains is een nieuwe musical van de makers van de hit-musicals Cabaret en Chicago.

Naast een grote cast van maar liefst 41 deelnemers en een backstage team van ongeveer 40 vrijwilligers, wordt de voorstelling weer ondersteund door een groot live orkest.

‘Curtains’ het verhaal
Als tijdens de première van de musical ‘Robbin’ Hood’ blijkt dat de hoofdrolspeelster is vermoord, is het de taak van inspecteur Frank Cioffi om deze op te lossen. Maar wie kan de moordenaar zijn, want echt iedereen blijkt een hekel te hebben aan de voormalige ster. Vervolgens blijken de recensies van de show ook nog eens vernietigend. Inmiddels mag niemand het theater meer verlaten. Er is echter werk aan de winkel om te redden wat er te redden valt van ‘Robbin’ Hood’, terwijl iedereen weet… de moordenaar is één van ons…

De makers omschreven deze voorstelling als een ‘Backstage, murder mystery, musical comedy’, een hele mond vol, maar dan weet je wel wat je krijgt.


COMBIDEAL | DINER + SHOW
Cultureel Centrum Jan van Besouw en SPOT! Theater bieden een exclusieve combideal aan: voor slechts € 35,00 geniet je van een overheerlijk driegangendiner én van deze musical. Het eten wordt geheel in de stijl van ‘Curtains’ geserveerd, in de sfeervolle thematisch ingerichte foyer.

MENU

Voorgerecht keuze uit:
– Gerookte zalm met ingelegde venkel
– Salade met Kip en cranberries
– Maïssoep met rode paprika
Voorgerechten worden geserveerd met bijpassend brood

Hoofdgerecht keuze uit:
– Lemon Ginger Chicken
– Kabeljauwfilet met citroenboter en kappertjes
– Vegetarische pie met groenten, noten en kaas
Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur en groenten/salade

Nagerecht
Very American selection of sweets
Een dessert met Amerikaans lekkers

Tickets Excl. fee

Prijs: € 18,50