Charlotte van der Pluijm | Theaterlezing “Het Grootste Cadeau”

do 09 januari 2025 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Special

“Goed voor jezelf zorgen is Het Grootste Cadeau dat je anderen kunt geven” is waar deze theaterlezing over gaat.

Charlotte neemt je mee in de wereld van lichaamsbewustwording en zelfliefde. Het herkennen van je lichaamssignalen, je gevoelens, en er zorgvuldig mee om gaan, biedt richting, zelfwaardering, gemoedsrust en veerkracht. Zij doet dit door persoonlijke ervaringen te delen die hilarisch zijn door hun herkenbaarheid en die raken. Daarnaast deelt zij inzichten uit haar vak, zodat je met praktische handvatten naar huis gaat om niet meer hard te zijn, maar hart te hebben voor jezelf.
Zij wordt hierbij begeleid op de vleugel door haar lief, Frank van Heteren, die met zijn muziek harten opent en die een prachtig slotnummer ten gehore brengt, wat de belevenis van deze voorstelling tot een onvergetelijke maakt.

Over Charlotte van der Pluijm:

Charlotte is een lichaamsgericht coach/therapeut en geeft naast deze theaterlezingen ook klassikaal les over gevoelens en individuele begeleiding in haar praktijk aan huis. Lang geleden was zij als fysiotherapeut heel gefrustreerd dat zij mensen vaak hooguit tijdelijk kon helpen en ging op zoek naar verdieping in haar vak. Toen haar in een cursus gevraagd werd haar ogen te sluiten om te voelen hoe het echt met haar was, dacht ze “waar is hier de nooduitgang…”

Inmiddels heeft zij twintig jaar trainingen achter de rug in zelfreflectie, lichaamsbewustwording en zelfliefde en heeft zij de afgelopen twaalf jaar gewerkt in de revalidatie zorg voor mensen met chronische klachten. Al haar inzichten heeft zij verwerkt in haar theaterlezing, inzichtkaarten, klassen Hart voor Jezelf en in haar coaching. In haar optiek heeft deze wereld veel liefde nodig en die begint…. bij jou!
www.charlottevanderpluijm.nl

 

Ticketprijs: € 19,50 incl. fee/transactiekosten.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 18,50