“Carte blanche” voor AMPA | Jazz Podium Goirle

zo 16 februari 2025 | 15.00 uur | Foyer
  • Muziek

Jazz Podium Goirle organiseert ook dit seizoen weer swingende concertmiddagen op zondag in de Foyer!

Vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur is het jazzcafé geopend. Tussen 15:30 en 17:30 uur is er live muziek van een groep die een bepaalde stroming in de jazzmuziek en/of aangrenzende muziekstijlen vertegenwoordigt.

Vandaag spelen ensembles van Fontys Academy of Music and Performing Arts (AMPA)!

Jazz Podium werkt sinds een aantal jaren samen met Fontys Academy of the Arts om jonge en getalenteerde jazzmusici die nog in opleiding zijn ervaring op te laten doen. Ook in dit seizoen bieden we opnieuw graag een podium.
De conservatoriumopleiding in Tilburg heeft zich enkele jaren geleden vernieuwd, en heet sindsdien Academy of Music and Performing Arts oftewel “AMPA” .

Het is een ensemble opleiding met internationale allure. Net als in de afgelopen jaren zal de middag geheel gevuld zijn met ensembles van diverse afmetingen, bemand met een nieuwe generatie aankomende jazzmuzikanten. Ervaringen uit vorige jaren heeft ons geleerd dat dit inspirerende middagen zijn waarbij de toekomst van de Nederlandse jazz zichtbaar wordt.
Uiteraard er nu nog geen nadere informatie beschikbaar hoe de middag exact ingevuld gaat worden.
Verassend gaat dat zeker worden! Misschien dat u zich het spetterende optreden van de Cuban Latin Band uit februari 2024 nog kunt herinneren?!

De entree is gratis, een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie op de website van JazzPodiumGoirle, op de Facebook-pagina, op X.com/jazz_in_goirle of op Instagram.

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG