Brabants Netwerkdiner

ma 08 april 2024 | 18.00 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Special

Georganiseerd door Netwerk Brabant i.s.m. Wijnstra Catering!

Netwerk Brabant verbindt MKB-ondernemers uit vrijwel alle sectoren. We zijn geworteld in Brabant en geloven in de kracht van gemoedelijkheid. Bij onze events staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Van barbecue tot driegangendiner: wees welkom en kom in contact met collega-ondernemers. Vertel wie je bent, wat je doet, wat je zoekt en ervaar het effect van een Brabant-breed netwerk.

Iedere maand organiseert Netwerk Brabant vier Brabants Netwerkdiners: één in de regio Breda, één in de regio Tilburg, één in de regio Eindhoven en één in de regio Den Bosch. Tijdens deze bijeenkomsten gaan genieten en ontmoeten hand in hand. De locatie is altijd bijzonder en het gezelschap divers, want onze leden komen uit alle sectoren van ondernemend Brabant. Samen vertegenwoordigen zij een breed netwerk bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Diner
De avond wordt opgebouwd rondom een driegangendiner. Tijdens de eerste twee gangen is er een tafelschikking, zodat je vanzelf met verschillende ondernemers in contact komt. Bij het nagerecht ben je vrij om een goed gesprek voort te zetten of toch nog even wat nieuwe contacten te leggen. Met dit beproefde recept maken we het zo makkelijk mogelijk om je netwerk uit te breiden.

Kosten
€ 42,50 (incl. BTW, excl. drank). Na aanmelden kun je het diner direct afrekenen via iDeal (factuur volgt per mail). Drankjes worden ter plekke betaald.

Aanmelden kan via deze link: Brabants Netwerkdiner Jan van Besouw. Afmelden kan kosteloos tot 12.00u op de vrijdag voorafgaand aan het diner.

 

Voorproeven?
De Brabants Netwerkdiners worden exclusief georganiseerd voor leden van Netwerk Brabant. Benieuwd of het lidmaatschap iets voor je is? Een keertje vrijblijvend voorproeven kan natuurlijk altijd. Schrijf je in via de aanmeldbutton en we heten je van harte welkom.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING