Bijeenkomst democratie in Goirle

ma 21 februari 2022 | 14.00 uur | Kapel
  • Special

De Kenniskring Goirle nodigt u uit voor een bijeenkomst op met het thema Bestaat democratie in Goirle?
Burgers verliezen in rap tempo het vertrouwen in hun lokale overheid. Bijna 40 procent van de Nederlanders zegt weinig tot zeer weinig vertrouwen te hebben in hun gemeente.
Wat doet de gemeente Goirle om dit tij te keren? Heeft het nog wel zin om een stem uit te brengen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart? Wat heb ik als de burger voor invloed op wat er in onze gemeente gebeurt? En: wie is er in Goirle eigenlijk de baas? Wat kan ik als burger zelf doen om mijn invloed te vergroten?
Het antwoord op deze prangende vragen wordt op 21 februari a.s. gegeven door de gemeenteraads-expert bij uitstek, onze burgemeester Marc van Stappershoef, die tevens een inleiding zal geven over de beginselen van het bestuur in Goirle.

U kunt zelf vooraf uw vragen indienen bij: kenniskring.kbogoirle@gmail.com, mits deze betrekking hebben op gemeenteraadsverkiezingen.

———————————————————————————————————

Datum: maandag 21 februari 2022
Tijd: 14.00 uur
Plaats: kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw
Kosten: € 6,00
Er kunnen een beperkt aantal mensen aanwezig zijn bij deze lezing. Daarom is aanmelding noodzakelijk!
Belangstellende leden van de Kenniskring kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar kenniskring.kbogoirle@gmail.com.

Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, kunnen ook niet-leden van KBO-Goirle zich inschrijven voor deze lezing.

Uw aanmelding wordt definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen en het bedrag van € 6,- is overgemaakt. Betalingsinstructies ontvangt u dan in de bevestiging.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING