Best of Pink Floyd | A Pink Floyd experience

vr 04 april 2025 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

De achtkoppige Belgische band A PINK FLOYD EXPERIENCE  brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt.

Pink Floyd was een Engelse rockband die internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek. De groep evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten.

A Pink Floyd experience brengt een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en videoprojecties, maken het concert tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. Ze spelen THE GREATEST HITS met o.a. ‘Another Brick in The Wall’, ‘Money’, ‘Wish You Were Here’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Pigs’, ‘Breathe-Time’…!

In korte tijd werd de band de meest populaire Pink Floyd tribute in Vlaanderen met meer dan 50 uitverkochte concerten, we zijn dan ook heel blij dat ze naar Goirle komen!

 

Ticketprijs: € 24,50 incl. fee/transactiekosten.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 23,50